Bereikbaarheid

Ligging en bereikbaarheid

Oranjerie De Vlinder

Park Vordenstein

Horstebaan 2 (parking is gelegen in de Kopstraat)

2900 Schoten

Tel.:03/646 72 03

info@oranjeriedevlinder.be 

 

 

Met openbaar vervoer:

 Neem de trein tot Antwerpen-Centraal. Neem dan bus 600 of 610 op de Rooseveltplaats (Antwerpen) en stap af aan de Borkelstraat in Schoten. Tram 3 brengt je tot aan de terminus op de Bredabaan (aan de Carrefour). Dan is het ongeveer 25 minuten stappen langs de Horstebaan om de ingang van Vordenstein te bereiken.

Aan station Antwerpen-Centraal kan je eveneens tram 3 en tram 2 nemen. Zij brengen je tot de eindhalte aan de Carrefour.

 

Met de auto:

Neem de E19 Brussel-Antwerpen, richting Breda. Neem vervolgens afrit 5 (Merksem-Schoten). Volg de Bredabaan tot aan de eerste lichten. Daar sla je links af. Rij verder tot aan de 3de straat links, waar de parking van het domein is.

De parking biedt plaats aan ongeveer 100 wagens. Er zijn plaatsen voorbehouden voor personen met een handicap en een extra brede parkeerplaats voor rolstoelgebruikers.

Er zijn fietsparkings aan de hoek van de Horstebaan en de Kopstraat en op de parking.

De oranjerie is ook bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de mindervalidenlift en een mindervalidentoilet is eveneens aanwezig.