Parkbistro Oranjerie De Vlinder

Bezoek  onze nieuwe website :                                                   www.oranjeriedevlinder.be

Filmpje boegbeeld campagne 2017.

CEO STEFFIE

Hoe ver kan ouderliefde gaan? Héél ver, zo blijkt. Met een verstandelijke beperking vond dochter Steffie het lastig om een job te vinden. Dus gaven Anita en Patrick hun job op en stapten ze mee in de droom van hun dochter. “Veel mensen verklaarden ons zot”.

Pas na het winnen van de BizzBuzz award — de prijs voor het meest opvallende concept op vlak van sociaal ondernemen — werd de droom pas écht tastbaar. “We wisten het echt niet. Willen mensen wel bediend worden door mensen met een beperking?”

Hard werken? Absoluut. Spijt? Nog geen seconde. Anita: “Om onze dochter Steffi vandaag te zien rondflaneren als de CEO van Lunchroom Steffi: da’s een echt genot. Daar doen we het voor.”

Parkbistro Oranjerie De Vlinder .

Je droom kunnen waarmaken en een job vinden voor je dochter met autismespectrumstoornis is fantastisch. Maar als je als ouders zelf voor die werkgelegenheid moet zorgen, brengt dat heel wat werk met zich mee. Dat ondervonden Anita (45) en Patrick (48) uit Brasschaat dit jaar aan den lijve. Na lang zoeken grepen ze de kans om een bistro op te starten in de Oranjerie van park Vordenstein in Schoten, waar hun dochter Steffie (19) met een tiental andere jongeren met een beperking, aan het werk kan.


Voor onze verlofperiodes zie rubriek openingsuren.